Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Diós-zelleres saláta

Hozzávalók (4 személyre):
50 dkg alma
30 dkg zeller
25 dkg fejeskáposzta
5 dkg dióbél
1/2 citrom
4 dl joghurt
2 evőkanál majonéz
zellerlevél
őrölt köménymag
őrölt bors

A megmosott, megtisztított zöldségeket vágd szálakra, keverd össze egy tálban és locsold meg egy kis citromlével.  A joghurtot keverd össze a majonézzel, az apróra vágott dióval, kevés őrölt köménnyel és őrölt borssal. Az öntetet keverd a zöldséghez, a salátát hűvös helyen pihentesd egy órát, s tálalás előtt díszítsd a tetejét apróra vágott zellerlevéllel.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!