Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Húsos sonka hagymaruhában

Hozzávalók (4 személyre):
40 dkg főtt sonka
20 dkg sertéscomb
10 dkg húsos füstölt szalonna
2 tojás
2 zsemle
2 közepes hagyma
diónyi vaj
tej
bors

A zsemléket áztasd tejbe, és jól csavard ki. A húst, a sonkát és a szalonnát daráld le, majd dolgozd össze a zsemlékkel, a tojásokkal, sóval és őrölt borssal. Egy kivajazott tűzálló tálat bélelj ki felkarikázott hagymával, terítsd bele a húsmasszát, és azt borítsd be a maradék hagymával. Előmelegített sütőben, mérsékelt tűznél süsd körülbelül egy órát.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!