Médiaajánlat
(www.konyhamester.hu)

Kiknek ajánljuk magunkat?
A Konyhamester a web magyar nyelvű részének az egyik legnagyobb gasztromagazinja. Már elérte azt látogatottságot, amellyel méltó partnere lehet bármely az élelmiszeriparban, a konyhatechnológiában, a gasztroturizmusban, vagy a konyhaművészettel kapcsolatos oktatói, kiadói tevékenységben érdekelt üzleti vállalkozásnak.

Kik a vendégeink?
Látogatóink száma 2008 végére meghaladta (heti hét napos átlagban) a napi 12.000-et, azaz a Konyhamester olvasottsága - offline hasonlattal élve - egy bő háromszázezres példányszámú havilapnak felel meg. Tematikánkból is következik, s a szerkesztőségbe érkező levelekből is az tűnik ki, hogy vendégeink zöme gyakorló háziasszony (vagy „háziúr" ;-), aki most alakítja ki konyhavezetési szokásait. Igyekeznek legalább felnőtt fejjel megszerezni azt a gyakorlatias gasztronómiai tudást, amit gyermekkorukban elmulasztottak. A Konyhamester számukra az anyjuk, nagyanyjuk receptkönyvét és tanácsait pótolja, s emellett új ételek és eszközök kipróbálására nyújt biztonságos lehetőséget.
Sokan a mi oldalaink segítségével tapasztalják meg először, hogy főzni, másoknak enni adni olyan öröm, ami számukra is elérhető, s ebből biztonságot, bátorságot merítenek, ami növeli a kísérletező kedvüket.
A Konyhamester egyre többet nyújt a szenvedélyes evőknek is, akik tudatosan kutatják az új és gyönyörködtető ízeket. Ők azok, akik akár hosszabb utakra is vállalkoznak, hogy részt vegyenek egy-egy gasztrofesztiválon, vagy kipróbálják egy másik nép konyháját.

Mit ajánlunk?
A Konyhamester hirdetési felületeit az EvoMedia értékesíti (kontakt: Péli Árpád).
E mellett lehetőséget kínálunk speciális szakmai együttműködésekre, szponzorációkra, közös tartalomfejlesztésekre is; a klasszikus hirdetési kampányokba nem illő elképzeléseikkel, igényeikkel keressék a szerkesztőt!

Bővebb információ: Katona József

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!